Démoni Apokalypsy [RC]


 

 Kniha: Démoni Apokalypsy
Spisovatel: Darren Shan
Nakladatelství: Coo Boo
Typ: Hardback
Počet stran: 189 stran
Série: Demonata
Díl: 6

Grubbs Grady cítí, jak v něm stále více roste magie, a snaží se ji potlačit. Nechce být součástí světa démonu a rozhodně se už nikdy nechce setkat s Lordem Lítost. Ale pán démonů se nehodlá vzdát své pomsty. A když se nedokáže vypořádat s Grubbsem samotným, rozhodne se zničit rovnou celý svět.









 http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png


  ***
Šestý díl z další ságy od geniálního spisovatele Darrena Shana nese název "Démoni Apokalypsy" a tak jako i jeho předchozí knihy, bude osud Grubbse Gradyho velice krutý!



Nechat si ujít další díl od jednoho z nejlepších spisovatelů svého žánru mi nepřišlo ani jednou na mysl, i když jsem po přečtení celé ságy Darrena Shana vážně pochybovala zda něco tak dokonalé může být ještě přeskočeno. Do tohoto dílu jsem dávala obzvlášť hodně srdce a očekávání a nemohu být jinak než zaskočená, že Darren Shan opět dokázal, že i nemožné rekordy se dají jednou přeskočit. Říká se, že autor napíše hitovku jen jednou, ale já s tímto rozhodně nesouhlasím!

Hlavním hrdinou celého nového příběhu je mladý Grubbs Grady, který je ovšem svazován svou kledbou, která ho nutí být vlkodlakem (Darren Shan si asi s upíry potřeboval dát pauzu.), ale to mu naštěstí pomáhá magie. V tomto dílu se kupodivu mihnou téměř všechny postavy z předchozích dílů.  Autorův smysl pro horor nezklamal a nastolil nám v několika scénách nechutnou podívanou, o čem se můžeme přesvědčit hned v první části knihy, nebo-li na první stránce.
Démoni apokalypsy jsou šestým dílem z celkových deseti a tudíž se nám začíná děj blížit ke konci. Příběh je v plném proudu a každou chvílí, ale přináší nový zvrat, který vyhrne na povrch nový pohled. 
Pokud jste už některé z knih od tohoto spisovatele četli, nemusím vám ani říkat, jak působivé jsou jeho knihy. Ale pokud jste o něm ještě nikdy neslyšeli, tak sága Demonata to může celé změnit!  


S další jeho knihou může čtenář chápat, že Darren Shan se asi snaží opravdu zničit svět, protože ve všech jeho knihách jde někomu z negativních postav o to, aby zničil svět a s ním i lidstvo. Naštěstí tu je Grubbs a jeho dva přátelé, kteří se v tomto díle úplnou náhodou setkali.  Po celou dobu čtení si každou stránkou říkáte, proč vše jde tak rychle a i když vám děj zodpoví tisíce otázek stále jich tu desítky zbývají. 
V každém díle se stupeň ohavnosti některých scén zvedá, budeme šokovaně sledovat, jak se zvedne laťka až jeho osud vyvrcholí v následujících pár knihách...

Démoni Apokalypsy - je kniha plná osudových zvratů, děsivého příběhu a naprosto epického zakončení, jehož postavy jsou vám každým slovem sympatičtější. A to vše nám po složení dá právě knihy Darrena Shan. Pokud si chcete přečíst místy nechutnou hororovku, rozhodně sáhněte pro tuto knihu! 
 100%

 
 

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři